Quicktime 7 for Windows

Av de viktigste egenskapene i den nye versjonen er dekoding av H.264-video. Ifølge Apple er Quicktime det første allment tilgjengelige produktet som kan spille av High Definition-video. Den nye versjonen tilbyr også surround-lyd, og enklere bruk av avspillingskontrollene.

Apple har også lagt inn bedre støtte for streaming av video, slik at man skal slippe å konfigurere programmet for nettverksmiljøet man sitter i. Det skal nå også være mulig å endre størrelsen på avspillingsvinduet uten å oppleve hakking i filmen.

Mens den vanlige versjonen er gratis, finnes det også en Pro-versjon som koster penger. I Pro-versjonen vil du kunne lage video i H.264-formatet. Du kan også automatisere programmet ved hjelp av VBScript.

Programmet er tilgjengelig fra Apples nettsider, og du er nødt til å oppgi en e-postadresse for å få laste det ned. Vi gjør oppmerksom på at dette er en preview-versjon, og derfor gjerne ikke er like stabil som den ferdige versjonen kommer til å være. På den samme siden finner du også informasjon om hvordan du kan oppgradere til Quicktime Pro.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen