Qpad sikter på lydbevisste spillere

Qpad sikter på lydbevisste spillere

Slipper ett lukket og ett åpent hodesett.

Det begynner å bli noen år siden Qpad slapp verstinghodesettet QH-1339. Nå er de klare med et par nye lydprodukter, dog av den litt rimeligere sorten. Begge deler er hodesett, der den store forskjellen er at det ene er lukket, mens det andre kjører en åpen løsning.

Om Qpad skal få lov til å omtale produktene sine selv, så skal dette være noe mer enn hodesett, nærmere bestemt hodetelefoner av Hi-Fi-kvalitet med en særdeles god mikrofon i tillegg.

Hvis vi legger Qpads egne ord litt til side og titter på spesifikasjonene så kan vi notere oss elementer på 53 millimeter. Dette er hakket over det meste på markedet, som gjerne ligger på 40 eller 50 millimeter. Frekvensresponsen er oppgitt til 15 til 20 000 Hz, uten noen nærmere detaljer. Mikrofonen skal være av den avtakbare sorten, kjekt på farten.

Selve konstruksjonen er laget i aluminium, med en lærkledd bøyle. Putene på klokkene er holdt i velur, veldig greit med tanke på komfort, men litt mer grisete med tanke på renhold.

QH-85 er den åpne varianten, hvilket gir den en litt renere og mildere bass i forhold til den lukkede QH-90. Siden QH-85 er åpen vil de også slippe ut litt mer lyd til området rundt brukeren, samtidig som forstyrrende lyder også vil kunne trenge lettere inn. QH-90 er naturlig nok mindre rammet av slike lyder som går på kryss og tvers.

Prisen er satt til 99 Euro, hvilket tilsvarer drøye 700 kroner. Qpad oppgir ikke om dette er med eller uten moms. Ingen norske nettbutikker har lagt hodesettene ut for salg enda, men om du vil kan du få et gratis prisvarsel via prisguiden for både QH-85 og QH-90.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen