Pynt eller tull?

Pynt eller tull?

Det er bare å konstatere at mobilen for lengst har blitt et statussymbol. Vi erkjenner at det er forskjell på en Nokia 3510i på den ene siden, og en Prada-mobil eller en telefon som bærer det fasjonable tilnavnet Dolce & Gabbana på den andre.

Litt annerledes blir det kanskje når mobilen benyttes som motetilbehør, eller accessoirer, som det heter blant forståsegpåere.

Som når du stropper den til ankelen og eksponerer den som et perlebefengt moteuttrykk over stiletthælen, for eksempel.

Stilig?

”Veldig unik”
Produsenten av denne løsningen er forutsigbart nok skamløst fornøyd med sitt eget produkt. Med dette båndet, som for øvrig like gjerne kan festes rundt armen som rundt ankelen, får du vist frem den dyre telefonen din på en naturlig måte, hevder han.

Sammenlignet med smakløse viktigperer som viser frem mobilen ved tydelig å bære den i hånda, synes du å være unntatt alle kritiske vurderinger i og med at du jo tross alt bare transporterer mobilen din på en hendig måte.

Liksom.

Dyr borrelås?
Er dette stilig nok til at du synes det er greit å betale sånn cirka 130 kroner for det?

Vi er sannelig ikke helt sikre på hva du egentlig får for de pengene, men ut fra bildene kan det virke som om det er snakk om en snau halvmeter med festebånd som følger borrelåsprinsippet.

Perler, dødsmerker og annet snadder som eksklusivt danderer din faste følgesvenn, må du nemlig stå for selv. Det får jo være måte på hva man forvente til den prisen.

Falt du for fristelsen, så kan du fråtse i ytterligere detaljer på produsentens hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen