Test

Puzzle Bobble (N-Gage)

          

Taitos hjernetrimspill Puzzle Bobble har tidligere blitt en suksess på både arkademaskiner og konsoller. Vi har fått N-Gage-versjonen av det populære spillet inn til testing og har lekt oss med dette i noen dager.

Historien i Puzzle Bobble har vi ennå ikke greid å få helt klart for oss, men vi har forstått såpass at man skal kjempe seg forbi fem forskjellige monstre før man til slutt skal ta opp kampen mot den alkoholiserte hovedbossen, som har fått det originale navnet Drunk.

          

Den eneste måten man kan beseire Drunk og hans lakeier på er ved å vinne mot dem i et spill hvor det gjelder å skyte bobler opp i luften slik at boblene med samme farge havner ved siden av hverandre. Når det er tre eller flere bobler med samme farge som grenser til hverandre, vil disse eksplodere.

Hvis man sprenger flere bobler enn motstanderen kan man overføre disse til hans del av skjermen. Den som først får så mange bobler på skjermen at de går ned til den gule streken som kan sees på bildet ovenfor, har tapt.

Grafikk      

Puzzle Bobble er på ingen måte et spill med imponerende 3D-effekter og mye bevegelige detaljer, men dette har heller aldri vært tilfelle på såkalte hjernetrim-spill. Puzzle Bobble ser til tross for den simple grafikken fint ut, med rene farger og klare kontraster. Man opplever heller ingen hakking eller flimring i bildet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen