Putt duppedingsene dine i BH-en

Teknofil Putt duppedingsene i BH-en

Putt duppedingsene dine i BH-en

Studenter står bak potensielt nyttig oppfinnelse.

Er du jente og er lei av å bære rundt på den hersens veska? Er du gutt og er ikke redd for å gå nye veier? Da kan denne BH-en være noe for deg.

JoeyBra er navnet på en BH som er spesialdesignet for å kunne holde på dine duppedingser, som smarttelefonen eller MP3-spilleren, eller andre viktige ting som bankkort og penger du vanligvis har i lommeboka eller veska.

Den hendige BH-en har en lomme på siden som passer akkurat til slike småting, og gjør at du får oppbevart dem trygt og forhåpentligvis komfortabelt mens du er ute på farta. Dermed kan det bli en slutt på bruk av vesker og bukselommer.

Kreative studenter

De to unge studentene Kyle Barlow og Mariah Gentry fra USA står bak JoeyBra. Etter å ha møttes på Foster School of Business ved University of Washington, bestemte de seg for å sende inn en idé til skolens Business Plan-konkurranse.

Resultatet har blitt et nystartet firma og et prosjekt på Kickstarter. Gründerne har foreløpig fått inn 745 dollar fra 18 velgjørere, med et mål på 4000 dollar innen de neste 22 dagene.

Om JoeyBra blir en suksess gjenstår å se. Mange kunne nok tenke seg å bli kvitt veska i ny og ned, og med en løsning som denne BH-en kan det bli fullt mulig.

Kanskje det kommer en utgave for menn også, ikke ulikt "The Bro" fra komiserien Seinfeld:


Se også flere bilder i galleriet under:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen