Puster nytt liv i musikksamlingen

PS Audios Perfectwave DAC og Perfectwave Network Bridge er til sammen en DAC-hybrid (Digital-to-Analog Converter), musikkserver og forforsterker. PS Audio vil med dette blåse nytt liv i musikksamlingen din ved å forbedre kvaliteten og gjøre den mer tilgjengelig.

Perfectwave DAC (PWD) har muligheten til å få tilgang til musikk fra medier som CD-spillere, datanettverk eller Internett og konvertere den digitale kilden om til analog lyd. Sammen med Perfectwave Network Bridge kan PWD fungere som en high-end musikkserver og forforsterker i tillegg.

Forbedrer lydkvaliteten

PWD skal med andre ord forbedre lydkvaliteten på din eksisterende musikksamling eller på lyd fra streamingtjenester som Spotify. Jitter – som kan være et problem ved digital avspilling – blir fjernet ved at en såkalt innebygd Digital Lens tar vekk klokkesignaler fra datastrømmen og reklokker rådataen for et bedre utsignal.

Som en musikkserver kan PWD få tilgang til produkter som er kompatible med DLNA-teknologi – som for eksempel en harddisk eller Internett-streaming. Via forforsterkeren kan man også koble til en effektforsterker, samt kontrollere volumet og de syv digitale inngangene.

De syv inngangene inkluderer Toslink, coax-S/PDIF, AES/EBU, 24-bit 96kHz USB, Network Bridge og to I2S over HDMI.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

PS Audio Perfectwave DAC og Network Bridge er foreløpig å få tak i som import fra for eksempel svenske Golden Age Music, til en veiledende pris på cirka 27 000 kroner.

(Kilder: Ecoustics, PS Audio)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen