Pussige messetilbud hos Fotovideo

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I forbindelse med at Fotovideo i Oslo arrangerer en fotomesse med kurs og produktframvisning, har de også de obligatoriske messetilbudene.

Fotovideo har laget en hel liten katalog med tilbud, på ikke mindre enn 18 sider, så her er det mye å velge i. Men på grunn av trykketider og antakelig litt dårlig tid, har det hele blitt litt uoversiktelig.

Over de fleste prisene i katalogen er det angitt hvor mye du sparer. Hvis du, i dag før messeprisene trer i kraft, går inn på Fotovideo sine sider, og sjekker dagens pris, så stemmer ikke det med hvor mye det er angitt at du sparer.

Klik på bildet for å se hele tilbudskatalogen.
Klikk på bildet for å se hele tilbudskatalogen.

Man kan spekulere i om Fotovideo har gjort dette for å få tilbudene til å se bedre ut enn de er, men på noen av tilbudene er besparelsen faktisk større enn det som angis. Vi velger derfor å tro at det bare er feil i katalogen.

I følge Elin Sandvik i FotoVideo skyldes feilene at prisene, særlig på Canon-produkter, har blitt presset hardt etter at katalogen gikk i trykken, til tross for garantier om det motsatte fra produsentene. Derfor har butikken måttet justere ned sine priser før messen.

- I nettutgaven av katalogen vil vi fjerne informasjonen om hvor mye du sparer, da denne nå er misvisende. Vi får dessverre ikke gjort dette i den trykte utgaven, sier Elin Sandvik.

Det gjør selvfølgelig at mange av tilbudene ikke er så gode som de ellers ville vært, men det er fortsatt en del gode tilbud igjen. Blant de beste er kanskje ”startpakker” med speilreflekskamera, objektiv, minnekort, blits, filter og kamerabag.

Du kan også få kjøpt Canon EOS 40D for under 5000 kroner, som er det suverent billigste vi har sett dette kameraet til nå.

Har du Nikon, og er ute etter et makroobjektiv, kan du få Nikon 60mm f/2.8 AF-D makro for 3500,-. Billigere enn det får du det nok ikke noe sted på lenge.

Ellers tilbyr de 15% rabatt på alle Sigma-objektiver, så drømmer du om et Sigma 200-500mm f/2.8, så er det 28500,- kroner å spare denne helgen.

Mer informasjon om messen og kursene finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen