Puss opp kabeldekoderen

Med digitale signaler trengs en dekoder, om du ikke benytter en CAM-modul på TV-en din. For noen uker siden kunne vi melde om at Canal Digital pusset opp sin harddiskbaserte paraboldekoder. I denne oppgraderingen ble blant annet den elektroniske programguiden forandret.

Denne oppgraderingen av programvaren omfattet kun dekoderen for parabolkunder. Nå kan du imidlertid som kabelkunde snart oppgradere din dekoder, nærmere bestemt 28.10, altså neste uke.

Ny EPG
I likehet med parabolversjonen vil den nye softwaren til harddiskopptageren få en forbedret elektronisk programguide. Blant forbedringene I likehet med parabolversjonen vil den nye softwaren til harddiskopptageren få en forbedret elektronisk programguide. Kabel-dekoderen vil på få den samme tidslinjevisningen av den elektroniske programguiden, men den gamle visning per kanal vil fortsatt være tilgjengelig via den blåe knappen på fjernkontrollen.

Utseende på menyen vil også bli lik parabolversjonen, med menypunkter som stemmer bedre med fjernkontrollen. Videre skal stabiliteten i dekoderen generelt være bedre.

Oppdateres automatisk
Som nevnt vil du som kabelkunde kunne oppgradere harddiskdekoderen din den 28. oktober. Selve prosessen med å oppgradere programvaren vil være automatisk, og du vil få opp et spørsmål om du ønsker å oppgradere dekoderen din. Velger du å godta dette vil boksen starte prosessen.

Dekoderen vil restarte og displayet vil telle opp fra en til fire. Når programvaren er lagt inn i dekoderen vil bildet komme tilbake og kanallisten være uforandret. 

NB!: Det vi først gikk ut med vedrørende EPG-endringer var feil. Den nye oppdaterte informasjonen skal være korrekt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen