Publiserte P810-reklame

Mens Sony Ericssons lansering av T610 kom som lyn fra klar himmel for store deler av pressen, kan ikke selskapet sies å ha hatt like stor suksess med å holde tett om oppfølgeren til suksessmodellen P800. Det var faktisk ingen ringere enn ett av selskapets styremedlemmer som i slutten av juni først kunne fortelle om P810 - og det før selskapet selv hadde annonsert modellen!

Sony Ericsson har i skrivende stund fremdeles ikke kommet med noen offisiell lansering, men siden uttalelsen i juni har detaljene rundt P810 allikevel blitt stadig mer konkretisert etter at det både har blitt frigitt høyoppløselige bilder av enheten og stadig mer detaljerte spesifikasjoner.

Blant annet vet vi nå at enheten vil ha den samme 208x320 pikslers oppløsningen som sin forgjenger, såvel som en 65536-fargers TFT-skjerm. Videre vil den kun være noen få millimeter mindre og smalere enn P800, men den vil nå ha et permanent festet tastatur og et mer metallisk design. Skuffende nok ser det ikke ut som om kameraet vil ha fått en høyere oppløsning enn 640x480 piksler, slik det først ble antydet av flere kilder.

Nå har den siste rest av tvil omkring P810s kommende lansering blitt fjernet, etter at ingen ringere enn Sony Ericsson selv har prestert å publisere to reklamefilmer med den nye enheten i hovedrollen. Filmene bekrefter langt på vei at de mange forskjellige bildene vi tidligere har sett av enheten er autentiske, såvel som å vise hvordan enheten faktisk ser ut i "det virkelige liv".

Man kan jo raskt begynne å spekulere i om de mistenkelig hyppige "lekkasjene" er bevisst spill fra Sony Ericssons markedsavdeling for å hype opp lanseringen av P810, og at teleoperatøren Orange for noen uker sider lekket ut en rekke spesifikasjoner har utvilsomt gitt disse teoriene vann på mølla. Det gjenstår ihvertfall liten tvil om at P810 rykker stadig nærmere en offisiell lansering.

Video 1 (flash-format, 266 KB)

Video 2 (mp4-format, 715 KB)


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen