Publikums mening

"Wolfmother var tøft, bra og hadde veldig god gitar" mener Eirin og Susanna mens Hogne og Tonje mener "de var bra til sjangeren men ble litt for ensforming. Referansene blir litt for tydelige"

Dårlig tilrettelagt, men fremdeles kult

Chisala Skagestad
Chisala Skagestad

Chisala Skagestad mener det er litt dårlig tilrettelagt for rullestolbrukere. "Som oftest blir jeg for lav til å se selve konserten og når jeg skal flytte meg må jeg trekke i folk for å få de til å flytte seg, går ledsageren min først er det ingen som bryr seg." Han så Darkside of the Force, Slim Thug og Kanye West på tirsdagen. Han har hygget seg stort på festivalen og synes det er "jævlig fett, det er jo derfor jeg kommer tilbake år etter år". Festivalen skal være for alle og ledelsen i festivalen burde kanskje vurdere å sette opp en egen rampe hvor rullestolbrukere kan se konsertene, og ikke bare ryggene til andre personer.

Fornøyd vennegjeng

Marthe, Siri og Anette (Foto: Raymond Julin)
Marthe, Siri og Anette (Foto: Raymond Julin)

Venninene Marthe (24), Siri (22) og Anette (22) er på quart henholdsvis for syvende, femte og tredje gang. De er med andre ord rutinerte festivalgjengere. "Placebo har vært den beste konserten. Arctic Monkeys var også veldig bra". På spørsmål om hva de gleder seg til nevnte de Kanye West og The Raconteurs som høydepunkter. Før jeg forlot gjengen ville Siri gjerne sikre fremtiden: "Magnus, vil du gifte deg med meg... om 10 år" etterfulgt av litt latter fra de tre. Hvorvidt den rette Magnus leser dette er ikke godt å si, men kulturo forventer en bryllupsinvitasjon i posten om 10 år.

Magnus, vil du gifte deg med meg... om 10 år Siri

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen