Pub til pub med 3G

Tjenesten ble nylig lansert i Storbritannia, og innebærer at man for eksempel kan bruke telefonen sin til å finne fram til puber, barer, restauranter og kafèer som ennå har åpent. Dette er dette muliggjort ved å gjøre landets største restaurantguider tilgjengelig i en database på operatøren 3 sine nettverk.

Tjenesten duger ikke bare til å finne ut hvilke steder som ennå har åpent. Du kan nemlig også finne anmeldelser av disse, med blant annet bilder av interiør og menyer, samt få opp destinasjon og korteste rute fra der du står, forutsatt at du har GPS på telefonen.

I tjenestens søkefunksjon kan man dessuten sette flere kriterier, som at stedet må ligge i nærheten, eller at det må ha åpent til et visst tidspunkt. Det byr heller ikke på problemer å få opp en liste over for eksempel anbefalte steder for en romantisk middag for to.

I databasen er det nå over 50.000 resturanter og kafèer, i tillegg til rundt 47.000 barer og klubber rundt i Storbritannia. Britiske 3-kunder bør med andre ord kunne finne seg en passende destinasjon for lørdagskvelden samme hvor i landet de måtte befinne seg.

3 kommer som vi har nevnt tidligere til å bli den tredje operatøren som vil tilby 3G-tjenester her til lands, og det er derfor ikke helt usannsynlig at vi får liknende tjenester i Norge i løpet av en ikke altfor fjern fremtid. Det burde utvilsomt være et marked for slike hjelpemidler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen