Psyko-hodetelefoner i 5.1
Teknofil

Psyko-hodetelefoner i 5.1

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Psyko Audio Labs har nylig lansert to nye hodetelefoner som skal erstatte deres gamle Psyko 5.1-sett. Krypton og Carbon er navnene på de nye hodesettene – og skal som sin forgjenger levere troverdig surround-lyd.

Krypton
Krypton

Verken Krypton eller Carbon ser ut til å finne opp kruttet på nytt med tanke på surround-teknologien, men later heller til å gjøre fremskritt og forbedringer på utseende og komfort. Begge benytter seg fremdeles av lydteknologien PsykoWave som har fem høyttalere strategisk plassert rundt omkring i hodesettet og en subwoofer i hver øreklokke.

Egen forsterker

Carbon
Carbon

Krypton er den direkte etterfølgeren til Psyko 5.1, men er likevel lillebroren i det nye søskenparet. Carbon er en litt mer luksuriøs utgave, med forgyllede konnektorer, flettet ledning, samt bedre høyttalere og konstruksjon.

Begge hodetelefonene kommer i tillegg med egen forsterker som lar en styre volum og få oversikt over retningsstyringen i surround-lyden. Til slutt følger det også med en avtakbar mikrofon som man kan benytte innen for eksempel spilling med andre.

Se en demonstrasjonsvideo om hvordan surround-teknologien fungerer her:


Pris og tilgjengelighet

Krypton har en veiledende pris på 150 dollar, eller litt over 800 kroner, mens Carbon går for 200 dollar, i underkant av 1100 kroner. Psyko leverer foreløpig kun til Nord-Amerika, men på nettsiden kan de informere om at de jobber med å få partnere innen distribusjon til Europa innen noen få måneder.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: CrunchGear, Psyko (1), Psyko (2), Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen