(Bilde: Sony)

PS4 vil takle PS3-spill

Sony røper flere detaljer rundt strømmetjenesten sin.

Selv om PlayStation 4 er bygd opp på en helt annen måte en forgjengeren PlayStation 3, lover Sony at du vil kunne spille dine gamle spill på den nye konsollen. Dette visste vi allerede fra februar da Sony først annonserte PlayStation 4, men nå har det japanske selskapet ikke bare sagt at det vil komme, men at det vil komme i 2014.

Fungerer bare med nettstrømming

Lovnaden om at du skal kunne spille gamle spill kommer med drøssevis av forbehold. PlayStation 4 kan nemlig ikke spille av PlayStation 3-spillene direkte, og du vil i stedet måtte strømme spillene til den nye konsollen din fra nettet.

Sony vil samarbeide med strømmetjenesten Gaikai for å muliggjøre spillstrømmingen, og sier nå at de vil åpne tjenesten for  amerikanere i 2014. En lansering i Europa og Asia er også bekreftet, men når det vil skje vil ikke Sony si noe om.

Treg europeisk lansering

De har allerede bekreftet at videostrømming av spillingen din via Gaikai-tjenesten ikke vil komme med det første til Europa. Dermed er det naturlig å anta at strømming av PS3-spill også vil ta en god stund.

Sony har røpet flere PlayStation 4-detaljer i det siste:
Så mye vil det koste å oppgradere PS3-spillet ditt »

(Kilde: Flatpanels.dk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen