Prøver på nytt med N-Gage

I dag lanserer Nokia sin nye mobilspilltjeneste N-Gage over hele verden, med flere spill, flere støttede telefoner og et bedre nettilbud.

Det er ikke første gang Nokia prøver seg i spillmarkedet med N-Gage-merkenavnet, men nå går de live med det som ser ut til å være en kraftig forbedret tjeneste.

Mange ulike tjenester
Ved å laste ned N-Gage-applikasjonen kan eiere av de støttede Nokia-mobilene prøve og kjøpe spill, chatte, spille mot andre i nettsamfunnet N-Gage Arena og opparbeide seg spillpoeng. Tjenesten er også tilgjengelig via PC-en.

- N-Gage tilbyr en sømløs opplevelse for mennesker verden rundt der de kan prøve ut og kjøpe spill som er engasjerende, tilgjengelige og har en bred appell. Vi gleder oss veldig til å få dette ut til kundene, fordi vi ønsker å forme fremtiden til mobile spill sammen med dem, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia.

I forkant av lanseringen av N-Gage-tjenesten, søkte Nokia tilbakemeldinger fra sine kunder via programmet N-Gage First Access. Testen varte i åtte uker, og ifølge Nokia registrerte flere titalls tusen deltagere fra over 100 land seg på tjenesten.


Slik ser brukergrensesnittet ut på PC-en.

Støtter multimediamobiler
- Med N-Gage First Access tilbød vi Nokia N81-eiere den første muligheten til å prøve N-Gage, og vi lot deres tilbakemeldinger hjelpe oss å raffinere opplevelsen. Vi er glade for at så mange mennesker tok seg tid til å teste tjenesten og gi oss tilbakemeldinger. Takket være dem er vi nå klare til å tilby en forsterket tjeneste til et bredere publikum. Sammen med N-Gage nettsamfunnet vil vi fortsette å videreutvikle N-Gage-opplevelsen ved å tilby nye spill og tjenester som utnytter den raske utviklingen innen mobil teknologi, sier Joyau.

I dag er N-Gage kompatibelt med terminalene: Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N95 og Nokia N95 8GB.

Du kan laste ned N-Gage-applikasjonen på www.n-gage.com på mobilen eller PC-en, og Nokia lover at nye spill, tjenester og støttede mobiler vil bli lagt til jevnlig. Spillene kommer til å koste mellom seks og ti euro, eller 48 til 80 kroner, og alle kan prøves gratis før du kjøper.


Her er spillene du finner på N-Gage ved lansering:
 • EA Sport Fifa 08 fra EA Mobile
 • Brain Challenge fra Gameloft
 • Asphalt 3: Street Rules fra Gameloft
 • World Series of Poker Pro Challenge fra Glu Mobile
 • Hooked On: Creatures of the Deep fra Nokia Publishing
 • System Rush: Evolution fra Nokia Publishing.

Disse spillene følges opp med:
 • Tetris fra EA Mobile
 • The Sims 2 Pets fra EA Mobile
 • Block Breaker Deluxe fra Gameloft
 • Dogz fra Gameloft
 • Snakes Subsonic: Space Impact: Kappa Base fra Nokia Publishing
 • Mile High Pinball fra Nokia Publishing.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen