Prøv ut Opera Mini 3

Prøv ut Opera Mini 3

Opera gjør stadig forbedringer på sin mobile nettleser Opera Mini, og har nå sluppet en prøveversjon av den tredje utgaven. Du kan laste ned og prøve ut ny-versjonen helt gratis.

Opera Mini er en nettleser som krymper og tilpasser vanlige internettsider slik at de passer inn på mobiltelefonen din. Med Opera Mini har du med andre ord hele Internett i lomma.

Sikrere
Opera har selvsagt beholdt funksjonaliteten fra de foregående versjonene, men i tillegg har versjon 3 fått flere nye funksjoner.

Det første vi merker oss er at du i oppsettet av Opera Mini får hjelp til å velge hvordan du skal koble deg på nett. Går det ikke på første forsøk, får du råd og tips om hva som kan være galt.

Nettleseren har også fått støtte for sikker overføring, slik at du kan besøke krypterte nettsider uten problemer.

Nyhetsoppdatering
I stedet for å søke rundt på all verdens nettsteder, er Opera Mini 3 utstyrt med en RSS-leser. Dermed kan du samle RSS-lenker fra alle dine favorittsider og enkelt få alle oppdateringene på et og samme sted.

For å legge til dine favoritter går du inn på en side med RSS og abonnerer på nyheter derfra.

Vi har uten problemer klart å legge til flere av våre favorittsider.

Last opp bilder
Den tredje nyheten i Opera Mini 3 er muligheten for å laste opp bilder. Dermed kan du dele bilder du tar med kameraet på mobilen med andre ved en enkel og kjapp opplasting.

Det kan være greit å merke seg at WAP-leseren (den du bruker til å laste ned Opera Mini) må være lukket for å få lastet opp bilder.

Tilbakemeldinger
For å få lagt siste hånden på verket trenger Opera din hjelp. Opplever du at en av de nye tjenestene ikke fungerer som de skal på din mobiltelefon, vil Opera gjerne få beskjed om dette.

Opera er særlig interesserte i å vite om opplasting av bilder fungerer med din telefon, om RSS-leseren fungerer som den skal og hvordan lenkepakking fungerer.

Du kan gi tilbakemelding enten via Opera Minis eget forum, eller ved å sende en feilmelding.

Opera Mini 3 laster du ned ved å skrive inn beta.mini.opera.com i mobilens WAP-leser eller ved å besøke Operas hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen