Guide

Prøv et nytt XP-tema


Royale-temaet til Windows XP. Klikk på bildet!

Er du en av dem som alltid skifter til "Windows Classic" når du installerer Windows på nytt, fordi du ikke liker "Lego-følelsen Windows XP gir?" Det kan det være slutt på når du får lagt inn dette temaet.

"Royale", også kjent som "Energy Blue", er Windows XP-temaet som tidligere bare har blitt levert til Windows XP Tablet PC Edition. Det er litt synd, fordi dette er det mest behagelige temaet til Windows XP på lenge, og heldigvis har Microsoft i New Zealand lagt ut dette temaet også til vanlige Windows-versjoner.

Du finner temaet på Microsofts hjemmesider, og det krever validering for å få lastet ned. Når du har validert, finner du en liste med filer, blant dem er royale.zip. Last ned denne filen, åpne den, og kjør .exe-filen du finner inni. Temaet legger seg da inn, men du må selv velge det i etterkant.

Det kan du gjøre ved å åpne Skjerminnstillinger (det gjør du ved å høyreklikke på skrivebordet og velge Egenskaper). På førstesiden velger du "Royale" i nedtrekkslisten. Trykk Bruk. Om du er som meg, og foretrekker mindre knapper på vinduet, kan du gå til Utseende, velge Avansert, og klikke på knappene i øverste høyre hjørne på bildet. Da kan du justere ned størrelsen på knappene, min personlige preferanse er størrelse 20.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen