Ned Stark begynte sin reise i Winterfell, men hvor dro han etter det?

Prøv dette interaktive
Game of Thrones-kartet

Perfekt for deg som vil ha oversikt.

Game of Thrones ser ut til å være nettets nye farsott, og alt fra nerdenettsteder til tabloidaviser rapporterer om hver eneste lille vending HBO-seriens historie tar. 

En av ulempene til den episke serien er imidlertid at den er nesten for episk, og finner sted i en enorm verden som er ukjent for oss alle. Det er ikke alltid like lett å vite hvor karakterene befinner seg, og hvor langt de egentlig er fra hverandre. 

Derfor passer det perfekt at det finnes et interaktivt Game of Thrones-kart som ikke bare viser deg Westeros, men i tillegg hvordan alle karakterene i serien beveger seg, hvor store hendelser finner sted, og hvor de ulike familiene har hvert sitt område. 

Velg hva du vil se

Du kan huke av for om du følger med på serien eller om du har lest bøkene, og velge hvilke karakterer du vil følge. Du kan trykke deg inn på hendelser, navn og steder for å bli tatt direkte til en Wiki dedikert til alt som handler om Game of Thrones.

Hvis du ikke har lest bøkene bør du imidlertid passe på å huke av for «by episode», så hendelser ikke blir avslørt uten at du vil det. 

Så, hva venter du på? Ta turen til quartermaester.info, og si farvel til de neste timene dine. 

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen