Protestér fra sofaen

Livet som aksjonist kan være hektisk, spesielt hvis du har mange hjertesaker som krever oppmerksomheten samtidig. I tillegg til at du kanskje ikke alltid har anledning til å være der ting skjer, er det heller ikke alltid like fristende å gå rundt med store plakater i høstværet. Hvor fint hadde det ikke vært om du kunne aksjonere fra sofakroken?

Nå har designselskapet Troika gjort det litt lettere å aksjonere. Protestverktøyet heter rett og slett Tool For Armchair Activists, og lar folket høre din mening selv om du ikke er til stede i egen høye person.

Tool For Armchair Activists er en boks som kan festes på alt fra lyktestolper til husvegger, alt etter hvor man måtte ønske å si sin mening om en sak. Inni boksen finnes det en mobilenhet, med et eget telefonnummer. Enheten er i stand til å motta SMS og videreformidle meldingens innhold til boksens utvendige megafon, som deretter roper beskjeden din ut mot folkemassene.

SMS-megafonen finnes foreløpig bare i ett eksemplar, og holder til på Troikas kontorer London i England. I følge skaperne er megafonen imidlertid påslått, og på sine nettsider oppmuntrer Troika deg til å sende en SMS til megafonen på telefonnummer +44(0)7790272804.


SMS Guerilla Projector
Dette er et annet verktøy for deg som liker å dele tankene dine med resten av verden på nye måter. Dette apparatet lar deg lyse opp alt fra gateskilt til husvegger med dine egne tekstmeldinger.

SMS Guerilla Projector inneholder en egen mobiltelefon og en projektor. Med mobiltelefonen kan du både motta tekstmeldinger fra andre, og skrive dine egne på skjermen. Når du har skrevet eller mottatt et budskap du ønsker å formidle til omverdenen, er det bare å skru på prosjektoren og rette den mot ønsket mål.

Den såkalte geriljaprojektoren er imidlertid ikke allemannseie. Du kan riktignok få låne den hvis du tar kontakt med Troika via deres nettsider. Her finner du også mer informasjon om Tool For Armchair Activists og SMS Guerilla Projector.

(Kilde: Textually, Troika)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen