Protect Data til salgs?

Det mulige oppkjøpet vil styrke Check Points inntreden inn i markedet for mobil datasikkerhet. Protect Datas ledere og dets største aksjonær, Monterro Holding, støtter oppkjøpstilbudet ifølge Check Point selv.

Check Point er et Israel-basert selskap som blant annet tilbyr enterprise brannmurer, VPN og andre sikkerhetsapplikasjoner. Det svenskbaserte Protect Data tilbyr på sin side datasikkerhet for både stasjonære datamaskiner og for mobile enheter som smarttelefoner, PDAer og bærbare datamaskiner med trådløs funksjonalitet med programvaren Pointsec.

Ifølge Check Point nøt Protect Data en inntektsvekst på 92 prosent i løpet av de første ni månedene i inneværende år, opp til 52 millioner dollar. I samme periode økte fortjenesten med 166% til US$ 8.3 millioner.

Med oppkjøpet av Protect Data sier Check Point at de kan legge på et nytt lag av datasikkerhet til sine eksisterende produkter. Første steg i arbeidet med å sikre all enterprise data er ifølge Check Point oppkjøpet av Protect Datas Pointsec.

(Kilde: TechWeb.com)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen