Prosjekt "Verdens ende"

Prosjekt "Verdens ende"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Helt siden jeg var en liten unge, ikke at jeg er så alt for gammel i dag, har jeg alltid hatt det for å fikle med småprosjekter. De senere årene ble dette kombinert mer og mer med data. Resultatene har vært et par mindre vellykkede prosjekter, og et par andre som jeg personlig har vært meget fornøyd med. Det første er det todelte prosjektet "Dreamfall". Du kan se den første delen av prosjektet her, mens den andre delen ligger her. Ikke mange månedene etter ble prosjektet "Miljøets kraft" presentert. Siden den gangen har jeg hatt mer enn nok å gjøre med studier og annen jobb, men nå har jeg endelig fått tid igjen.

Nå er derimot tiden tilgjengelig nok en gang, og jeg vil nå presentere dere for mitt nyeste prosjekt.

Les den komplette arbeidsloggen i forumet her..

Over kan dere se grovskissen av prosjektet. Det hele har hentet inspirasjon fra stranden i TV-serien "LOST". Det hele er 60 cm dypt, 20 cm høyt og 36 cm bredt.

Øverst vil det bli anlagt et grøntområde, ned mot sandkanten. Planen er å dette den grønne delen med levende ting, eller noe som duger like godt. Et knust flyvrak vil også bli lagt på plass. "Gropen" dere ser på bildet skal fylles med vann, mens alt det beige skal være akvariesand. Vannet som ligger i gropen skal så renne over skjermen, før det hele pumpes tilbake igjen!

Prosjektet er allerede i gang, her er de første bildene:

Grovplassering av komponenter
Grovplassering av komponenter
Konstruksjon av aluminiumsrammen som skal holde skjermen
Konstruksjon av aluminiumsrammen som skal holde skjermen
Rammen som skal holde skjermen på plass
Rammen som skal holde skjermen på plass

Noe som for min del er nytt ved dette prosjektet, sammenlignet med de to tidligere, er at jeg nå vil vise dere prosjektet dag for dag. Tidligere har jeg kun vist frem prosjektet steg for steg når det var helt ferdig.

Ved å følge med i arbeidslogg-delen av forumet vårt, vil du kunne se prosjektet vokse fra en dag til en annen. Der vil det ligge mange flere bilder enn hva du ser i denne artikkelen, og fremtidige artikler.

Les den komplette arbeidsloggen i forumet her..

Vis frem ditt prosjekt!

I forumet vårt finnes det en egen del for arbeidslogger slik som denne. Har du en kreativ bit i deg, og ønsker å ta det ut på kabinettet – ta bilder av det!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen