Prosjekt The Core - del 1

Alternativ tekst mangler

Forumet brukes daglig av mange brukere til å stille spørsmål om oppsett før de går til innkjøp av nytt utstyr, men også til å vise hva de har gjort med kabinettet eller andre løsninger av forskjellig art. At forumet kan brukes på de forskjelligste måter er vel de fleste brukere klar over, men ikke alle er like komfortable med alle mulighetene som ligger der.

Denne artikkelserien vil ta for seg en del muligheter som ligger i forumet og alle dets brukere - som mer enn gjerne kommer deg til unnsetning. En arbeidslogg (worklog) vil bli startet i forumet, som tar for seg et prosjekt og diskusjonen rundt det.

Ikke bare kan man få hjelp på forumet før man setter opp en PC, men også underveis er det mulig at forumbrukere kan komme med innspill og løsninger du ikke hadde tenkt på selv. Akkurat dette håper vi å utnytte i forbindelse med dette prosjektet.

Når tankene gikk rundt i hodet mitt om denne artikkelserien, ble mange ideer luftet for venner og bekjente. Det tok ikke lange tiden før en enkel idé om en "case mod"-guide ble til noe mer. Sakte men sikkert forandret hele ideen seg til et langt større prosjekt.

Etter hvert ble det klart at prosjektet ikke bare skulle ta for seg litt "case modding" og enkle løsninger for å bekjempe støy. Vi ønsket istedenfor rett og slett gå gjennom hele greia, fra å dra nytte av forumets egenskaper, via bygging og modding, for å til slutt vise frem det ferdige resultatet.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at enkelte samtaler med forumbrukerne "Skrue" og "Stoolman" - med gode kvalifikasjoner på sine felt, fikk ideene til å løpe litt løpsk. Men etter en del tanker og tips fra forskjellige personer ble prosjektet født og døpt til: "The Core"

Ideen var i utgangspunktet å lage en noe spesiell vanntank til min gamle maskin, men i et nytt kabinett. Denne vanntanken skulle bli så massiv at den ville gå gjennom nesten hele kabinettet. Det ble da hintet frempå om at den ville så massiv at den kunne kjøle en kjerne-reaktor.

Da var det en stemme fra sidelinjen som mente at en Intel Core-prosessor var eneste fornuftige ting å bruke - derav navnet "The Core".

Takk til Digital Impuls, Intel, Asus og Microplex som har bidratt til å gjennomføre dette prosjektet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen