Prosjekt Stewie - del 2

Dersom du ikke har fått med deg de tidligere artiklene om Jan Erik "Bizardo" Vangens seneste prosjekt, finner du disse her.

Del 1 avsluttet med at hodet var ferdiglaget. I denne delen fortsetter prosjektet, blant annet med å feste hodet til resten av kroppen. Vi lar Jan Erik selv fortelle.

---

Når selve hodet var ferdig, måtte dette festes til en kropp. For å spare tid og arbeid måtte jeg finne en donor-kropp. En kveld med litt flaks fikk jeg skaffet meg en liten kropp uten hode - som med litt modifikasjoner fikk riktig størrelse på bein, armer og overkropp.

Jeg måtte kutte av ca. 10 cm på hender, føtter og overkroppen for at den skulle passe. I tillegg ble ryggen også kuttet opp for å tre hodet inn i kroppen, slik det ble sittende fast. Etter at alt dette var gjort var det bare å få på ham klærne.


Selv om Stewie "i virkeligheten" klarer å stå av seg selv, er han jo nyfødt og er ikke helt stødig når det gjelder gåing. Derfor laget jeg en plattform med to stenger, på samme måte som jeg laget til Bender Casemod. Disse to stengene går rett igjennom beina og helt opp til magen på Stewie. Så om du skal velte ham, må du enten velte plattformen eller slå ham ned med slegge


Stewie "Voice Device"

For å få, Stewie til å snakke brukte jeg en "Stewie in your pocket" nøkkelring. Denne ble så modifisert med å lodde på nye ledninger, og ny høyttaler for å få kraftigere stemme på ham. Høyttalerelementet som ble brukt kommer fra en gammel Creative-høyttaler.For å få Stewie til å snakke er det bare å klemme på seks forskjellige plasser på kroppen hans, og han sier ulike sitater fra serien:

"Who in the hell do you think you are?"
"Stop mocking me!"
"Damn, you vile woman!"
"I come bearing a gift. I'll give you a hint: it's in my diaper and it's not a toaster!"
"You shall rue this day! Be gone! Start rue-ing!"
"Put me through to the Pentagon!"

Bokstavklosser

Jeg hadde bestemt meg for at Stewie skulle ha noen klosser for å leke seg med. Disse var ment å bli belyst med LEDs. Dette ble desverre ikke noen suksess, så jeg droppet lyset. Klossene ble laget av firkantrør i stål (4 x 4 cm). Den ene enden ble sveiset igjen, og så printet jeg ut bokstaver som ble limt på klossene.Ledningene som ligger på bildet ovenfor er fra mitt forsøk på å få lys i knappene, noe som dessverre ikke ble pent i det hele tatt.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen