Prosjekt Dreamfall - del 1


Klikk for større bilde

En poetisk start

Det var en sen dag i april måned. Det regnet som bare det og vinden suste rundt huset. Med andre ord en typisk dag hvor jeg kan sitte inne og spille, uten å ha noen dårlig samvittighet for det.

Men, det var et stort "men". Half-life-serien var for lengst rundet for n'te gang og jeg fant det best å kanskje starte på et nytt spill. Jeg trosset regnet og løp ned til spillbutikken. I en slik typisk reklamekasse for spill, spekket med bilder og "works best on"-logoer så jeg spillet, Dreamfall. Pytt, pytt tenkte jeg, eneren var jo knallgod i sin tid, så det kan umulig skade å støtte norsk kultur en gang til?

Et par dager senere, en lass med banneord, og tretten hjerneceller rikere, var spillet rundet. Følelsen jeg satt igjen med var bare "WOW!". Fra et konsept som i grunn virker så tørt og utdatert, kommer det en så utrolig god, rett og slett magisk historie. Jeg var fanget i historien, jeg ville ha mer.

Etter en kjapp samtale med en kollega forsnakket jeg meg litt, og det hele endte opp med det jeg nå skal presentere for dere: Prosjekt Dreamfall. Dette er en solid modifisering av et kabinett, inspirert helt og holdent fra spillet. Detaljer, steder, karakterer og bilder skal bli modellert inn i et kabinett.

Arbeidsloggen du nå skal få lese i to deler har aldri ført blitt vist i forum eller lignende. Jeg håper du liker det du ser!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen