Prosjekt 1:40

Prosjekt 1:40

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Resultatet

Etter flere uker med hard jobbing og alt for mange ting kjøpt inn til prosjektet, er endelig kabinettet 100 prosent ferdig. Jeg har jobbet for fullt den siste uken før TG for å få kabinettet ferdig i tide. Jeg hadde satt meg en tidsfrist: INNEN PÅSKE, som jeg akkurat klarte og holde. Den siste uka har vært en hektisk uke, mange ting å gjøre, men best av alt: jeg fikk tre pakker etter hverandre.

Tirsdag fikk jeg pakken fra ledshoppe.com, onsdag kom pakken fra performance-pcs.com og på torsdag kom pakken fra vendur.no. Som dere ser så har jeg forandret litt i designet underveis, men det meste er sånn det skulle bli. Jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med prosjektet, og ikke minst sluttresultatet.

I alt har jeg brukt over 4000 kroner kun på kabinettet, og jeg syntes at hver eneste krone er fornuftig brukt. For dem som lurer så skal jeg prøve å rydde litt mer i kabelrotet ved PSU-en og litt bak DVD-enhetene, men utenom det er det ikke mange kabler som kan gjemmes bedre.

Til slutt må jeg si tusen takk til alle som har støttet prosjektet og ikke minst dere som har brukt kommentartråden min, uten dere hadde ikke kabinettet noen gang blitt bygd. Takk, takk og tusen takk. For de som ønsker en mer utfyllende arbeidslogg, kan besøke denne siden.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen