Projektormobilen i salg

Mobiltelefonen Epoq EGP-PP01 er ikke som andre mobiltelefoner. Denne GSM-telefonen har nemlig innbygget projektor som kan blåse opp bilder og videoklipp på et lerret som måler opp til 30 tommer.
Oppløsningen er på 480x640 punkter.

Selve mobiltelefonen ser nokså tradisjonell ut, med en trykkfølsom skjerm på 240x320 punkter over 2,4 tommer. Den benytter frekvensene GSM/GPRS 900/1800/1900, og skal med andre ord kunne benyttes også i norske mobilnett.

To timer film
Størrelsen er heller ikke avskrekkende. 115,6x23,3x48,6 mm gjør dette til en litt lubben klubbe, men ikke mer enn at du kan ha den i lommen. En av grunnen til at den er litt tykkere enn en standardmobil er at den har et høykapasitetsbatteri på hele 1800 MAh. Det skal gi strøm nok til at du kan vise en spillefilm via projektoren i hele to timer.

Men projektoren kan gjøre mer enn å vise bilder fra mobiltelefonen. Telefonen kommer nemlig med en overgang til VGA, så du kan kjøre PC-skjermen eller et annet videosignal via mobilen og opp på veggen. Fokusområdet for projektoren er innenfor 1 til 2 meter.

Du kan også koble til eksterne lydkilder, og kjøre lyden ut via telefonen til A2DP-kompatible lydanlegg.

Billig
På nettsiden til Gadgetcraver kan du se flere bilder av telefonen. Her kan du også bestille den for 479,95 dollar. Det blir under 2500 kroner.

Grensesnittet på mobiltelefonen minner om noe vi har sett fra en amerikansk mobilprodusent som nylig kom på banen i Norge. Men i tillegg til den trykkfølsomme skjermen har denne mobilen også et mer ordinært tastatur.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen