Projektoren som tar 3D-opplevelsen inn i hjemmet

Sony har tidligere meldt at de kaster seg over 3D-markedet, dette følges opp med deres første 3D projektor.

For dem som allerede har 3D briller fra Sony, så benytter projektorene de samme brillene. Ved hjelp av den nye dynamiske irisen presterer projektoren ogdt og levere et dynamisk kontrastforhold på 150000:1. Panelet er av typen SXDR og har en oppdateringsfrekvens på 240 Hz, noe som skal sørge for minimalt med ujevnheter i bildet. Projektoren har muligheten for å simulere 3D, på matriale som ikke er 3D i utgangspunktet. Med sine 22 dB kan man også si at den er av den stille typen. Det er også jobbet med innstalasjon, slik at den enkelt kan stilles inn for stor hjemmekino, eller en liten stue.

Sony kjører nå for fullt på 3D, og det satses på at både film og spill skal gå mer over til 3D. Med et økende antall spill i 3D, åpner projektoren 3D verden for spillere med ønske om storskjerm. Hvem har ikke fantasert om godt gjennomførte spill i 3D på 120"?

Pris i Norge er ukjent, men det meldes om rundt 6.000 britiske pund i England. For den prisen følger det med to 3D-briller. Enheten er leveringsklar i november.

(Kilde: Pressemelding Sony)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen