Projekter skjermen

Stadig flere mobilbrukere bruker telefonen sin til å lagre viktig data, blant annet presentasjoner, grafer og andre viktige dokumenter. Det amerikanske selskapet Project-a-Phone har blitt oppmerksom på nettopp dette, og har derfor kommet med et høyst originalt og samtidig etterspurt tilbehør - projektor for mobilskjermen.

I stedet for å projektere et vanlig transparent ark, projekteres skjermen på en mobiltelefon eller PDA digitalt inn på en datamaskin, som så kringkaster det eller lagrer det for senere presentasjoner eller demonstrasjoner. Oppløsningen på projektoren er 800 x 600 punkter og den har en bildefrekvens på 30 fps. Med andre ord burde den kunne fremvise alt fra diffuse mobilfoto til større PowerPoint-presentasjoner akkurat slik de gjengis på mobilskjermen.

Selv om Project-a-Phones løsning kan virke noe komplisert og klossete, er det foreløpig den eneste løsningen som kan vise hele menysystemet til telefonen. Stadig flere telefonen kan videreformidle presentasjoner og fotoserier via kabel og blåtann, men det fins så langt ingen telefoner som kjører løpet fullt ut og avslører alt ned i minste detalj. Det kan derimot Project-a-Phone.

Projektoren kan kjøpes på selskapets hjemmesider og har den nette pris på 199 amerikanske dollar, eller rundt 1300 kroner.

(Kilder: Mobileburn, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen