Programtips: XP-AntiSpy 3.96

Alternativ tekst mangler

XP-AntiSpy er et gratisprogram som gjør at du kan slå av diverse innebygde oppdateringer og autentiseringer i Windows XP. Du kan for eksempel slå av automatiske oppdateringer, Javascript eller ActiveX-kontrollere, bare for å nevne noe.

Du har selvfølgelig muligheten å slå av disse funksjonene uten dette programmet, men med XP-AntiSpy har du alle innstillingene tilgjengelig på ett sted, og kan hake av det du ønsker å fjerne. Dermed kan du fjerne funksjoner du mener er plagsomme eller du mener reduserer sikkerheten i Windows.

Programmet er ganske brukervennlig - du får informasjon om alle funksjonene før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noen endringer. I menyvalget Profiles og Suggested finner du forslag om innstillinger fra utvikleren av programmet, i tilfelle du er usikker på hva du skal hake bort.

XP-AntiSpy skal støtte Windows NT, 2000 og Windows Server 2003 i tillegg til XP. Programmet finnes på 14 språk, men foreløpig ikke på norsk. Du finner mer informasjon og en nedlastingslenke på XP-AntiSpy.org.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen