Programtips: XP-AntiSpy 3.96

Alternativ tekst mangler

XP-AntiSpy er et gratisprogram som gjør at du kan slå av diverse innebygde oppdateringer og autentiseringer i Windows XP. Du kan for eksempel slå av automatiske oppdateringer, Javascript eller ActiveX-kontrollere, bare for å nevne noe.

Du har selvfølgelig muligheten å slå av disse funksjonene uten dette programmet, men med XP-AntiSpy har du alle innstillingene tilgjengelig på ett sted, og kan hake av det du ønsker å fjerne. Dermed kan du fjerne funksjoner du mener er plagsomme eller du mener reduserer sikkerheten i Windows.

Programmet er ganske brukervennlig - du får informasjon om alle funksjonene før du eventuelt bestemmer deg for å gjøre noen endringer. I menyvalget Profiles og Suggested finner du forslag om innstillinger fra utvikleren av programmet, i tilfelle du er usikker på hva du skal hake bort.

XP-AntiSpy skal støtte Windows NT, 2000 og Windows Server 2003 i tillegg til XP. Programmet finnes på 14 språk, men foreløpig ikke på norsk. Du finner mer informasjon og en nedlastingslenke på XP-AntiSpy.org.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen