Programtips: Switcher for Vista

Klikk på bildet for større versjon.
Klikk på bildet for større versjon

Switcher for Windows Vista er et lite program som raskt gir deg oversikt over programmene dine. Ved å trykke en hurtigtast, eller bevege musen til et selvdefinert skjermhjørne, viser programmet alle vinduene fint oppstilt på skrivebordet.

I et annet modus viser den et programvindu av gangen, og legger miniatyrversjoner av de andre vinduene langs skjermkanten.

Selv om Windows Vista har fått mange forbedringer når det kommer til å skifte programmer, slik som ny Alt+Tab-oppførsel sammen med nye Flip3D, så er Switcher et langt trinn opp. Programmet er helt klart inspirert av MacOS-funksjonen Exposé, og det var virkelig på tide at vi fikk noe slikt til Windows.

Switcher er raskt og animasjonene flyter bra på en hvilkem som helst maskin som kan kjøre Aero-versjonen av Vista. Av og til tar det noe tid fra hurtigtasten er aktivert til oppstillingen skjer, men det er ikke særlig merkbart. Switcher lyser opp programmet muspekeren er over, slik at du lett kan se hvilket program du velger. Du kan også bruke piltastene til å navigere.

Last ned gratis

Switcher er gratis, og kan lastes ned fra Insentient.net. Der finner du også instruksjoner på hvordan du skal sette det opp.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen