Programtips: SmartClose

SmartClose er et gratis program som gjør det enkelt å avslutte programmer du ønsker, hvis de for eksempel henger. SmartClose gjør dette på en enkel og brukervennlig måte med funksjonen Smartkill, og programmet passer på å ikke avslutte programmer som er nødvendige for at Windows skal kjøre som normalt. Du kan selv legge til enkelte programmer til listen over "Protected programs", slik at disse ikke skal avsluttes.

Ta "system snapshot", det vil si en sikkerhetskopi av systemtilstanden, i tilfelle du på et senere tidspunkt ønsker å gå tilbake til tidligere tilstand.

Programmet støtter også tjenester (services), pluss Utforsker og Internet Explorer vinduer, slik at disse blir gjenopprettet på en riktig måte.

Programmet ble lansert for første gang 1. mars og en ny versjon, Smartclose 1.1, ble sluppet for en uke siden. Der ble det blant annet fikset en konflikt med McAfee AntiVirus, som oppfattet Smartclose som en trojansk hest. Grunnen til det er teknikken Smartclose bruker til å avslutte programmer som henger. Dette er altså rettet opp nå.

Les mer om programmet på domaindlx.com. Last ned programmet herfra.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen