Programtips: Screamer Radio

Alternativ tekst mangler

Er du glad i radioprogrammer, eller liker du bare å la en radio-DJ mikse sammen musikk for deg? Da er Screamer Radio noe for deg. I tillegg gjør programmet dårlige lydsignaler og antenne til historie.

Screamer Radio er et svenskutviklet webradioprogram som gir deg tilgang til hundreder av radiostasjoner fra hele verden. Til og med Vatikanstaten og Antarktis er representert! Alt er ryddig organisert, og du finner radiostasjonene gjennom enten sjanger, nettverk eller nasjonalitet. I skrivende stund er hele 59 norske stasjoner tilgjengelige. Om du savner noen fra utvalget, kan du skrive inn dens URL-adresse. Muligheter for å legge snarveier til favorittstasjonene dine er også på plass. Utvalget av radiostasjoner øker stadig ettersom programmet oppdaterer disse automatisk ved oppstart.

Du kan også gjøre opptak fra radiosendingene. Disse havner som MP3 filer i mappen du forhåndsdefinerer i innstillingene.

Artist og sangtittel til låten som spilles vises og føres logg på dersom denne informasjonen sendes ut av radiostasjonen. Loggen slettes imidlertid så fort du lukker programmet.

Screamer Radio lastes lynraskt ned i versjon 0.3.8 her (700 KB). Det finnes også en betaversjon 0.3.9. Den lastes ned her, men er fortsatt noe ustabil. Mer informasjon om Screamer Radio på deres hjemmesider.

Kommentarer (13)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen