Programtips: RegSeeker

Alternativ tekst mangler

RegSeeker er et gratis og brukervennlig program som gir deg oversikten over registeret i Windows, en oppryddingsmulighet og en avansert søkemulighet.

Programmet kan for eksempel brukes til å fjerne programmer som ikke lar seg fjerne på en annen måte. Det kan også brukes til å søke etter, og eventuelt fjerne mistenkelige eller skadelige programmer.

Merk at selv om RegSeeker er et brukervennlig program, bør du uansett være forsiktig med hva du gjør - ta alltid sikkerhetskopi av registeret før du eventuelt setter i gang. Når det er sagt er RegSeeker mer brukervennlig enn programmet som er innebygd i Windows, nemlig regedit.

Programmet gir en fin oversikt over alle programmer som er installert på PC-en, og mulighet til å avinstallere enkeltprogrammer. Høyreklikk på det aktuelle programmet og velg Slett valgte elementer.

Du får også en oversikt over enkelte register-innlegg som oppstartprogrammer, Internett-historikk og oversikt over rester av innlegg som ikke lar seg slette uten videre.

Programmet har også mulighet til en mer helhetlig register-opprydding via Rydd registeret som finner og fjerner ugyldige innlegg i registeret. Husk å ta sikkerhetskopi av registeret før du eventuelt setter i gang.

I tillegg har programmet også den viktige Sikkerhetskopier-funksjonen som sikkerhetskopierer registeret. Programmer lager i utgangspunktet sikkerhetskopi automatisk av innlegg som blir slettet så lenge du har satt en hake ved valget Ta sikkerhetskopi i programvinduet.

Du kan laste ned RegSeeker fra Betanews. Dersom du ønsker en norsk språkversjon av programmet kan du velge dette via menyvalget Languages... øverst i høyre hjørnet i programmet når det er ferdig installert.

Se også vår guide om Windows-registeret.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen