Programtips: PhotoFiltre


Alternativ tekst mangler

PhotoFiltre er et gratis, men likevel et forholdsvis avansert program for bildebehandling. Programmet har overraskende mange funksjoner, og kan sammenlignes med mer kommersielle bildeprogrammer.

I tillegg til de innebygde effektene og filtrene kan du laste ned ekstra filtre fra programmets hjemmesider som gjør programmet til meget godt alternativ for manipulering av digitale bilder.

PhotoFiltre har mange standarverktøy for bildebehandling pluss en del bildeeffekter og ganske mange filtermuligheter. Programmet tilbyr teksteffekter med rotasjon, skygge og andre effekter. Det har også mulighet for batch-prosesser som gjør det mulig å behandle mange bilder samtidig som ligger i samme mappen. Verktøylinjen gir deg tilgang til mange tegneverktøy, og kan blant annet lage gjennomsiktige bilder.

Programmet mangler en funksjon som Photoshop og andre lignende profesjonelle bildebehandlingsprogrammer har, nemlig muligheten til å jobbe med lag. Til å være et gratisprogram er Photofilter likevel utrolig avansert og et godt alternativ.

Les mer om programmet på photofiltre.com. Programmet kan lastes ned fra photofiltre.free.fr. Du kan eventuelt også laste ned den norske språkfilen TranslationNO.zip. Pakk opp Zip-filen og plasser innholdet i samme mappe som programfilen PhotoFiltre.exe.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen