Programtips: Mmm FREE

Alternativ tekst mangler

Mmm FREE er et gratisprogram som kan brukes til å rydde opp i musens høyreklikkmeny. Denne menyen er som regel svært nyttig, men kan fort bli uryddig og rotete. Dette kan Mmm FREE gjøre noe med.

Med Mmm FREE kan du skjule enkelte menyvalg i høyreklikkmenyen. Et brukervennlig program som støtter klikk-og-dra mulighet. Du kan laste ned programmet fra nettsiden hace.us-inc.com. Installasjonen er over i løpet av bare noen få sekunder, og du vil i utgangspunktet ikke merke at programmet er installert fordi det kjører i bakgrunnen. Programmet bruker rundt 400 kB minne.

Når du har installert programmet kan du høyreklikke på et sted på skrivebordet eller i Windows Utforsker. Da skal menyen ha en farget venstrekant - venstreklikk øverst på denne kanten og du får upp denne dialogboksen med todelt vindu:


Alternativ tekst mangler

I venstre vinduet har du menyvalgene som finnes i den aktuelle høyreklikkmenyen. Du kan klikke og dra enkelte menyvalg fra det venstre vinduet til det høyre for å skjule (Hidden items) menyvalget, eller plassere det i mappen for menyvalg du sjelden bruker (Rarely used). Klikk på Apply når du er ferdig.

Gratisprogrammet virker kun på skrivebordet, i Utforsker-programmet og i Start-menyen. Det virker ikke med Internet Explorer for eksempel. Dersom du kjøper Mmm+ vil du med Mmm kunne justere høyreklikkmenyen i ganske mange programmer i tillegg.

Les mer om programmet på nettsiden hace.us-inc.com. Programmet finnes også som Mmm+ som koster 122 NOK for ett års lisens. Du kan eventuelt kjøpe programmet via nettsiden store.esellerate.net.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen