Programtips: Google Calendar

Alternativ tekst mangler

Google Calendar er en nettbasert kalender som er tilgjengelig hvor som helst der du har Internett-tilgang. Har du Gmail fra før av kan du bare klikke på en Caleader-lenke på Gmail-siden. Har du ikke en Gmail-konto kan du besøke nettsiden google.com/calendar og velge "Create an account now".

Brukere som har Gmail-konto fra av vil få flere funksjoner enn de som ikke har det - blant annet er tjenestene Gmail og kalenderen integrert inn i hverandre.

Når du får opp kalenderen kan du bare klikke på den dagen du ønsker, og skriv inn den teksten du ønsker. Du har muligheten å dele kalenderen med venner og kjente, og sende ut invitasjoner. Google Calendar har også en innebygd søkefunksjon.

Nå har Google Calendar fått en ny funksjon som gjør det mulig å sende et interaktivt kalender til en gruppe mennesker, og mottakerne trenger ikke nødvendigvis å bruke Google Calender. Du lager da en nettside som alle brukere kan besøke. Les mer.

Google Calendar støtter åpne kalender-standarder og kan leses med programmer eller enheter som støtter for eksempel iCal eller XML-filer. Du kan importere en kalender fra Microsoft Outlook eller andre kalender-programmer.

Google Calendar finner du på google.com/calendar, og du får mer hjelp på denne siden. Google Calendar er forløpig kun tilgjengelig på engelsk, men Google har planer om å lansere kalenderen på flere språk senere. Google Calendar støtter Internet Explorer 6.0, Firefox 1.0.7 og Safari 2.0.3. Du må slå på JavaScript og informasjonskapsler (cookies) i nettleseren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen