Programtips: EZ Armor

eTrust EZ Armor Security Suite fra programvareutvikleren Computer Associates, er antivirus og brannmur i samme program. Programpakken tilbys nå i samarbeide med programvareutvikleren Microsoft, gratis i en periode på ett år fra registering. eTrust EZ Armor Security Suite er en brukervennlig programpakke som er et godt alernativ for hjemmebrukere.

Programpakken har en rekke funksjoner som automatisk oppdatering av antivirus, avansert system som kan brukes til å blokkere farlige vedlegg, brannmur, blokkering av popupvinduer og mulighet for kontroll av cookies, bare for å nevne noen få funksjoner.

Du kan laste ned programpakken gratis fra my-etrust.com. 18 MB installasjonsfil. Du må registrere deg via denne nettsiden og tilbudet forutsetter at du har en lisens fra før av et produkt fra Microsoft. Tilbudet gjelder kun for nye brukere av eTrust EZ Armor Security Suite. Prisen for eTrust EZ Armor Security Suite er fortiden 49.95 dollar, men de som benytter seg av dette tilbudet får pakken altså gratis i ett år.

Les mer om eTrust EZ Armor Security Suite på my-etrust.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen