Programtips: ERUNT

Vi vil aller først understreke at registeret er et område i Windows som man bør være veldig forsiktig med. De som er usikre på hva de driver med, bør absolutt ikke berøre det, fordi det finnes i utgangspunktet ingen angremulighet.

De som likevel ønsker å prøve seg frem, bør ta sikkerhetskopi av registeret, før de gjør noen endringer. Du kan i utgangspunktet ta sikkerhetskopi av registeret på følgende måte:

  1. Kjør opp registereditoren ved å kjøre regedit via Kjør..vinduet i Start-menyen.
  2. Du får opp et vindu for Registerredigering. Ta sikkerhetskopi ved å velge Eksporter registerfil... via menyvalget Regiser.
  3. Du vil da få muligheten å lagre kopien med et filnavn som du kan velge selv.
  4. Når du skal senere gjenopprette registeret, velger du Importer registerfil via menyvalget Register, og finner da filen du laget tidligere.

ERUNT (Emergency Recovery Utility NT) er et gratis program som tar sikkerhetskopi av registeret i Windows. Dette er altså et alternativ til innebygde programmet i Windows. ERUNT gjør jobben grundigere, det vil si den tar kopi av flere mapper (hive).

ERUNT er brukervennlig, det tar kun kopi av hele registeret og ikke kun deler av det. Det eneste du trenger å velge er plassen du ønsker å lagre kopien. Programmet støtter alle Windows-versjoner.

Les mer informasjon om programmet på larshederer.homepage.t-online.de.

Last ned gratis ERUNT.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen