Programtips: del.icio.us

del.icio.us

Tjenesten del.icio.us er nettbasert, men for å bruke den må du installere ekstraknapper i nettleseren din. Her kan du lagre dine favoritter, og få tilgang til disse hvor som helst der du har Internett-oppkobling. Du kan også eventuelt dele favorittene dine med venner og kjente - det er bare å referere til din del.icio.us-side.

Du starter med å registrere deg på nettsiden del.icio.us med et unikt brukernavn, og du får din egen side med følgende adresse:

del.icio.us/brukernavn

I stedet for "brukernavn" kommer ditt eget unike brukernavn.

Når du har registrert deg må du installere to ekstraknapper på verktøylinjen i nettleseren din. Du vil få full veiledning om dette idet du registrer deg og tar i bruk funksjonen.

del.icio.us

Med "My del.icio.us"-knappen går du direkte til siden med dine bokmerker, og med "Tag this"- knappen kan du legge til nye bokmerker på din side.

Dette er en ypperlig tjeneste i forbindelse med arbeidet med artikler, forskning eller skoleoppgaver. Du kan samle inn relevante lenker, og du og andre brukere kan få tilgang til disse uansett hvor du og de andre befinner deg.

Du finner mer hjelp på el.icio.us/help.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen