Programtips: Avant Browser

Avant Browser

Er du blitt vant til å bruke Internet Explorer, men synes den mangler en del funksjoner og har et kjedelig utseende? Avant Browser er en nettleser som bruker samme kjerne som Internet Explorer, men er raskere og har flere funksjoner. Programmet har blant annet faner som gjør at du på en enkel måte kan åpne flere vinduer samtidig. Det støtter også "Mouse Gestures" som gjør at du kan navigere mellom nettsider med musebevegelser.

Du kan surfe på nettet med full skjerm uten noen verktøylinje, og beveger du musen over toppen på skjermen eller under bunnen, vil verktøylinjen vises igjen.

Med Avant Browser kan du på en enkel måte fjerne spor etter surfing på Internett, og du kan blokkere nedlasting av bilder, videoer, Flash, lyd og ActiveX-kontrollere. Nettleseren husker også brukernavn og passord.

Avant Browser har dessuten innebygd RSS-leser, mulighet blokkering av popupvinduer og Flash-reklame, og innebygd søkemulighet med Google og Yahoo.

Ellers har Avant Browser alle de samme funksjonene som Internet Explorer har, og støtter 41 språk inkludert norsk. Ønsker du å endre utseendet til Avant Browser kan du laste ned skins fra nettsiden getskinned.org, eller du kan laste ned programmet Avant Browser Skin Maker som gjør at du kan lage dine egne skins.

Du finner mer informasjon og nedlastinglenker på nettsiden Avantbrowser.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen