Programmer.no på Tech·Ed 2005

Også i år reiser Programmer.no på Microsofts Tech·Ed-konferanse. I år som i fjor arrangeres Tech·Ed i Amsterdam, etter et særs vellykket arrangement der i fjor. På Tech·Ed Europa 2004 var det over 7700 deltakere, og her finner man mange av de som jobber profesjonelt med Microsoft-produkter i Europa. I år er det 12. gang Microsoft har arrangert Tech·Ed i Europa.

Tech·Ed-konferansene blir arrangert flere steder i verden, i år på hele 19 steder. Konferansen har allerede gått av stabelen i Israel og USA, og utover sommeren kommer den også til å arrangeres andre steder.

På Tech·Ed finner man mange av verdens ledende foredragsholdere innen Microsoft-produkter, og man kan møte mange av Microsofts egne programvareutviklere. I tillegg finner man flere haller med utstillinger og såkalte "Hands On Labs", hvor man selv kan prøve programvare. Man finner også mindre sesjoner, der man får en sjanse til å diskutere ulike emner med Microsofts egne folk.

Selve konferansen starter først på tirsdag, men lokalene åpner allerede på mandag, slik at man kan bruke denne dagen til å se seg rundt i de ulike hallene. Mandag går det også noen innledende foredrag, der man kan bli bedre kjent med de enkelte sporene som foregår resten av uken.

Fra mandag til fredag kommer Programmer.no til å legge ut rapporter fra konferansen. Følg med på programmer.no i dagene fremover.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen