Proff fra Motorola

Motorola V635

Som en oppgradering av Motorola V620 skal det bli lansert en ny modell fra motorola med navnet V635.

Enheten er i fargene sort og sølvgrå, og ser med dette svært eksklusiv ut. Dimensjonene er 87 x 47 x 24 millimeter, og telefonen veier 120 gram.

Motorola V635 er ikke veldig liten, ei heller noen lettvekter. Men den er en profftelefon i særklasse. Med sitt 1,2 megapiksels kamera med blits bør også fotografen kunne bli fornøyd. Kameraet kan også ta opp videosnutter.

Motorola V635 front

Når man åpner telefonen finner man en skjerm med en oppløsning på 176 x 220 punkter. TFT-skjermen kan vise hele 260 000 farger. Med andre ord bør alt som er på skjermen vises i all sin klarhet, og bilder bør kunne vises på en svært naturto måte.

Den utvendige skjermen viser 96 x 80 punkter, og har en fargegjengivelse på 4096 farger. Denne skjermen er av den litt mer strømsparende typen, STN.

Enheten har en lagringskapasitet på 8 MB, noe man har muligheten til å utvide med et minnekort. Minnekortet er av typen TransFlash, og kan dermed brukes som en flyttbar lagringsenhet i form av en minnebrikke for USB.

Motorola V635 har plenty med trådløs teknologi. QuadBand-teknologi som åpner for bruk i alle verdens GSM-nett, inklusive sør-amerikanske GSM850-nettverk. I tillegg vil mobiltelefonen være utstyrt med EDGE som i praksis gir opp til hele 250 kbps overføringshastighet. Blåtann er heller ikke unnlatt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen