Profesjonelle lydkort fra Creative

Creative Labs E-MU 1616M PCI

Creative Labs er best kjent for sine lydkort for spilling og surroundlyd, men selskapet utvikler også semi-profesjonelle og profesjonelle lydkort under merket E-MU. Nå slipper Creative to nye lydkort kalt E-MU 1616 PCI og E-MU 1616M PCI.

Kortene har lik grunnfunksjonalitet med 192 kHz/24 bits lyd, men sistnevnte har bedre A/D/A-konvertere med hele 120 dB SNR. Til felles for begge kortene er to gode combo-innganger for TRS-jack (6,3 mm) og XLR, tilsammen fire balanserte linjeinnganger, seks balanserte utganger, inngang for platespiller, og optisk S/PDIF og ADAT (combo) inn og ut.

Kortene inkluderer også E-MUs proprietære EDI-standard, for overføring av 64-kanals lyd over en vanlig nettverkskabel (Cat 5). De analoge utgangene kan også settes opp til å spille av 5.1-lyd. Kortene er allerede tilgjengelige i Norge, og veiledende pris inkludert moms er 3500,- og 4500,- for henholdsvis 1616 og 1616M.

Denne lanseringen betyr at Creative absolutt ikke har tenkt å la Roland og M-Audio regjere den nederste delen av det semi-profesjonelle markedet alene. Tidligere i år så også lanseringen av E-MU 1212M PCI, som har mye av den samme funksjonaliteten som 1616-serien og en langt hyggeligere pris, men mangler den eksterne boksen.

Kilde: DailyTech

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen