Produktskred fra Logitech

Det er riktignok ikke akkurat sensasjonelle nyheter Logitech har trukket ut av ermet, men en rekke praktiske og nyttige produkter har sett dagens lys. Alle er spillrelaterte, og lanseringene har skjedd i forbindelse med E3-messen i Santa Monica.

Playstation 3-ratt
Bilspill er et viktig satsingsområde for Sony og Playstation 3, og spillopplevelsen blir selvsagt bedre med hendene rundt et ordenlig racingratt. Ratt til Playstation 3 er ikke noen nyhet i seg selv, men Driving Force Wireless, er som navnet tilsier trådløst, og dermed blir oppkobling vesentlig enklere enn mange av dagens modeller. Kabelkaoset kan ofte ta motet fra alle og enhver når man bare har lyst å ta en kjapp runde Motorstorm.

– En standard kontroller gir deg ikke en tilfredsstillende kjøreopplevelse, men ikke alle kan ha en komplett kjøresimulator satt opp i stuen. Driving Force Wireless leverer den fantastiske kjøreopplevelsen man forventer fra et Logitech force feedback ratt. Ved at den er designet i én enhet er det enkelt å sette opp og like enkelt å sette bort, og holder stuen fri for kabelkaos og gjør hele familien fornøyd, sier Ruben Mookerjee, Logitechs sjef for spillprodukter.

Logitech Driving Force Wireless vil være i salg i midten av august, og prisen vil ligge på circa 650 kroner.


Beskyttelsesdeksler er en billig investering til lengre liv for din håndholdte.

Beskytt greiene dine

Håndholdte spillkonsoller er ment for å ha med seg rundt på tur, men skjermene tåler ikke allverden. Med Playgear Pocket Lite og Playgear Pocket Slim, til henholdsvis Nintendo DS og Playstation Portable, unngår du irriterende skraper i skjermen, samtidig som de beskytter mot støtskader.

Du kan sikre din bærebare spillkonsoll allerede i begynnelsen av august, og beskyttelsesetuiene kommer ikke til å koste deg mer enn rundt 80 kroner,

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen