Guide

Problemfri overføring med MSN

Programmer.no ble først klar over problemet da undertegnede forsøkte å motta en MP3-fil av en venn som lager musikk. Filen som ble sendt var ikke farlig i det hele tatt, det var en helt vanlig MP3-fil.

Vi kontaket så Microsoft for å høre hva som kunne forårsake dette problemet, og om MP3-filer ble regnet som farlige av Microsoft. Portalsjef for MSN i Norge, Helge Birkelund, kunne fortelle oss at Microsoft var klar over at det i noen tilfeller oppstår et problem med filoverføring. Problemet er identifisert, og vi vil komme med en fiks 5. mai.

Microsoft har tydeligvis ikke blokkert disse filene med vilje, men dersom du har problemer med dette har Programmer.no funnet løsningen. Om man er kjent med redigering i registeret, forteller vi deg hvordan du kan gjøre dette manuelt, viss ikke så har vi laget et lite program som hjelper deg å gjøre dette på en mye enklere måte.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at instruksjonene i denne artikkelen senker sikkerhetsinnstillingene i MSN Messenger, og derfor kan føre til at din PC får virus eller lignende, dersom du ikke vet hva du driver med. Vi gjør også oppmerksom på at ikke alle er påvirket av denne feilen i MSN Messenger, og at du derfor bare bør følge instruksjonene i denne artikkelen dersom du har problemer med å motta spesielle typer filer gjennom MSN Messenger.

På neste side forklarer vi hvordan du bruker det lille programmet vi har laget, og på siden etterpå kan du få oppskriften på hva du må redigere i registeret for å kunne motta de filtypene du ønsker. Kildekoden til programmet vil være tilgjengelig på siste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen