Problemer for iTunes

  • Endret


"Hell has frosen over" sa Apple sjefen Steve Jobs da han like før helgen åpnet iTunes for Windows. Samtidig som han påstod at Apple hadde laget den beste Windows applikasjonen noen sinne, før iTunes åpningen ble markert blant annet med store stjerner som U2.

Men bakrusen kom fort for mange av Windows brukere som var tidlig ute for å kjøpe lovlige sanger for en billig penge hos Apple. Etter at mange frustrerte brukere hadde kontaktet Apple har blant annet Steve Jobs har moderert seg og sier at de har den beste MP3 spilleren og en bra butikk.

Allerede på fredag begynte flere Windows brukere å få problemer som opplevde at maskinen deres gikk i lås etter å ha installert iTunes. Apple gikk raskt ut og anbefalte en omstart i ”Safemode” som fungerte for noen av de som i det hele tatt klarte å få maskinen opp.

I tillegg har det blitt rapportert flere forskjellige som problemer med avspilling av sanger, fungert dårlig å brenne musikken over på CD plater. Mange har også opplevd problemer med sine media spillere.

Apple laserte iTunes tydligvis alt for tidlig for å komme Napster2 i forkjøpet. Apple har enda ikke gått ut med noen tall, men de bekrefter at det har vært veldig stor aktivitet med Windows brukere.

Les mer om iTunes lanseringen hos: CNet eller USA Today.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen