Problemer å bli enige om hvilket sted dere skal spise?
(Foto: Niklas Plikk, Tek.no)

Problemer å bli enige om hvilket sted dere skal spise?

Ny funksjon i Google Maps kan være løsningen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Google ruller ut en ny funksjon til sin karttjeneste Google Maps som lar deg og vennegjengen din stemme over hvor dere skal spise, melder TechCrunch

Den nye funksjonen er en del av selskapets nye satsning på å gjøre Google Maps mer rettet mot utforskning og oppdagelse, for å gjøre det lettere å finne spennende ting i nærheten av deg. Et par slike funksjoner har blitt sluppet i løpet av de siste månedene, men denne gruppe-funksjonen har altså latt vente på seg. 

Lag en liste til gruppen

Slik ser funksjonen ut når du bruker appen. Foto: Google

Den nye funksjonen lar deg samle vennene dine, eller familien din, og lage en avstemning rundt hvor dere skal spise. På kartet kan du legge til eller fjerne spisesteder.

Du legger til steder i listen ved å holde lenge over merket til restauranten du ønsker å legge ved, og trekke denne over til listen. 

Andre medlemmer kan også legge til eller fjerne steder fra listen. 

Stem frem dagens valg

Når listen er komplett kan alle om er med i gruppen stemme hvor man ønsker å være ved å gi de ulike alternativene tommel opp eller tommel ned. 

Forhåpentligvis vil man på denne måten komme til enighet om hvor middagen skal inntas. Noe som ellers kan bety mange meldinger frem og tilbake. Så denne løsninger kan være en funksjon som sparer dere for mye tid. 

Google jobber også angivelig med en AR-løsning, som vil la deg se grafikk direkte på skjermen samtidig som du beveger deg rundt. 

Google Maps har oransje flekker på kartet: 
Men vet du hvorfor? 

(Kilde: TechCrunch)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen