Guide

Problem med startsiden?

Internet Explorer

Du har kanskje opplevd at den startsiden du valgte, er plutselig blitt byttet ut med en annen nettside. Og det hjelper ikke å bytte tilbake til din utvalgte startside.

Dette problemet kan på en enkel måte løses ved å fjerne såkalte spionprogrammer, som er blitt installert på din datamaskin uten at du er klar over det.

Bruk følgende gratisprogrammer for å fjerne spionprogrammer:

Installer programmene, og bruk dem til å søke etter og fjerne spionprogrammer, noe som vil trolig løse startside-problemet. Husk å oppdatere programmene, hver gang du bruker dem. Det dukker nemlig stadig opp nye spionprogrammer, akkurat som det dukker opp stadig nye datavirus. Du finner en oppdateringsmulighet, når du kjører programmene.

Du trenger ikke å bruke begge programmene, det er godt mulig at Ad-aware fjerner det aktuelle spionprogrammet som fører til problemet med startsiden. Fordelen med å bruke begge programmene er at du kan fjerne flere spionprogrammer fra sin datamaskin. Spionprogrammer fører gjerne til redusert Windows-ytelse.

Er problemet fortsatt ikke løst, kan du prøve CoolWebShredder.

Når du har fjernet alle spionprogrammene, eller de du ønsker å skal bli fjernet (du kan gjerne fjerne alle som blir funnet), kan du eventuelt bruke programmet Browser Hijack Blaster. Dette er et program som overvåker endringer i IE-innstillinger, og kan forhindre at IE blir "kidnappet".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen