Problem med eldre iPod og iTunes

Apple sin suksessrike MP3-spiller har fått problemer med å spille av musikk som er kopiert over av nye iTunes for Windows, som ble lansert sammen med iTunes Music Store for en måneds tid siden.

Brukere av 5 GB iPoden fra hele verden rapporterer nå om problemer med avspilling av musikk som er kopiert over med det nye iTunes-programmet. Problemet er i følge rapportene at iPoden spiller av 0 sekunder musikk, før den hopper over til neste sang og spiller 0 sekunder av den igjen.

Formatering av iPoden ser ikke ut til å virke, og etter at problemet har oppstått skal det heller ikke være mulig å bruke den på "gammelt" vis via Xplay eler MusicMatch.

Den første utgaven av iPod fra Apple var ikke tiltenkt PC-er, selv om det finnes tredjepartsprogrammer for å få den til å fungere også på PC, og er dermed heller ikke støttet av selskapets support-tjenester. De som bruker denne utgaven på Windows-maskiner er dermed helt på egenhånd med en ødelagt iPod.

Den første iPoden som er støttet av Apple på windows er 10 GB-versjonen - der det ikke har blitt rapportert om problemer.

(Kilder: Slashdot, Apple Support Forums)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen