Privatpersoner får Ubuntu-hjelp

Den nye brukerstøtten har fått navnet "Desktop Support Services" og tre nye brukerstøttepakker skal tilbys: Starter, Advanced og Professional. Starter-pakken gir støtte for installering, oppsett og grunnleggende funksjonalitet. Grunnleggende funksjonalitet betyr for Canonical internett, dokumentbehandling, musikk, film-avspilling og lignende.

Den mellomste pakken gir i tillegg støtte for migrering av filer og innstillinger fra et tidligere brukt operativsystem samt støtte for "desktop publishing" og personlig økonomistyring.

Den største pakken er beregnet på små bedrifter og hjemmekontor og gir støtte for å integrere maskinene med et eksisterende bedriftsnettverk. Man får også høyere prioritet ved å velge denne pakken.

Steve George, representant for Canonical uttaler at Desktop Support Services tilbyr en enkel og billig måte å få Ubuntu opp og kjørende i hjemmet, på hjemmekontoret og hos små bedrifter - og vil nå det store flertall av PC-brukere. Ved hjelp av vårt brukerstøtte-team passer Ubuntu ypperlig for folk som ønsker at maskinen bare skal fungere, og målet er å få ting til å fungere uten noe styr med fokus på tingene de ønsker å oppnå.

Brukerstøttepakkene tilbys i 1 og 3-års avtaler. Prisen varier fra omtrent 350 norske kroner for 1 års tilgang til Starter-pakken til 1400 kroner for 1 års tilgang til Advanced-pakken. Prisene for 3 års tilgang varierer fra 900 til 3600 kroner.

Brukerstøtten foregår via epost og telefon og kan bestilles i Ubuntu-nettbutikken.

(Kilde: PRWeb)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen