Prisvinnende film tatt opp med Canon 7D

"Like Crazy" vant hovedprisen under årets Sundance Filmfestival.

Det er snart to år siden vi publiserte en inngående test av det vi kalte for en "fattigmanns proffkamera". Canon 7D fikk alt i alt gode kritikker hos oss tatt prisen på under 30 000 kroner i betraktning. Nå får du samme kamera for halve prisen dersom du fortsatt er interessert i å skaffe deg det.

Slik vi ser det, passer 7D bra for entusiasten som vil ha noe ekstra eller for den profesjonelle som ikke kan forsvare å bruke flere titalls tusen kroner på et kamera. Imidlertid har nå også filmindustrien omfavnet Canon 7D. Ikke for å ta tilfeldige stillbilder av utvalgte scener, men for å filme hele produksjoner, melder Petapixel.com.

Filmen heter "Like Crazy" og skal komme på kino den 28. oktober i år, melder produksjonsselskapet. Ikke bare vil den bli vist på kinoer i USA, den har også vunnet hovedprisen under årets Sundance Film Festival som for mange er blant de mest anerkjente i filmindustrien.

Tegnet millionavtale med Paramount

Men ikke nok med det, filmen imponerte så mye under festivalen at distribusjonsselskapet Paramount Pictures tegnet en avtale til en verdi på hele 4 millioner dollar for å sikre seg rettighetene til å distribuere indiefilmen.

Vi synes ikke bildene er så gærne tatt filmens sjanger i betraktning. At de bruker et håndholdt kamera gjør også de utvalgte trailerscenene mer intime og ektefølte. Om filmen blir å se i Norge er uvisst. Det står heller ingenting om hvilke objektiver som ble brukt i filmprosessen. Men dette er uansett et bevis på at man ikke trenger de dyreste kameraene til å filme gode filmer.

Hva synes dere om traileren? Og har dere gode erfaringer med Canon 7Ds filmfunksjon?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen